Нова мания: Присаждане на коса в Истанбул

Нова мания: Присаждане на коса в Истанбул
A A+ A++ A

Новата мания се нарича присаждане на коса в Истанбул, информира Би Ти Ви (Вtv.bg). Специалният метод се нарича FUE и при него няма рискове от оставяне на белези по задната част на врата, а пациентът изпитва много по-малка болка. Освен това, няма кървене и най-важното – частите, от които се взимат присадките, се възстановяват много по-бързо.

Най-просто казано - извличат се фоликулярни единици от задната част на главата, а там косъмчетата генетично са заложени да не падат.

Роботизирана система извлича косъмчета

Приблизително за един час се трансплантират около 2500-3000 присадки. Единичните се поставят в предната линия на косата, а двойните и тройните – в задната, с отварянето на по-малко канали.

До три седмици след операцията присадените косъмчета започват да падат, като оставят своите корени в скалпа. Всъщност, това е процес на "отделяне". Косата започва да расте 90 дни след трансплантацията. Приблизително след 8-10 месеца новата коса е факт.

А добрата новина е, че

летният сезон донесе намаление и в тази сфера -

новата промоционална цена е 2100 лв. за присаждане на коса до 4000 графта (8000 косъма) с транспорт, хотелско настаняване и PRP терапия, която е от важно значение за новоприсадената коса, както и трансфер с преводач хотел-болница-хотел.

И още нещо: получавате сертификат с гаранция за услугата.

 

#Истанбул #коса #присаждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"