И трима министри щяха да са достатъчни

И трима министри щяха да са достатъчни
A A+ A++ A

Лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов обвини президента Росен Плевнелиев в прекомерни амбиции с назначаването на многоброен служебен кабинет с мандат едва два месеца.

"Това правителство можеше да мине с трима министри. Останалите ако ги прати на плажа,  България нищо няма да загуби и няма да се усети", смята Симеонов.

Важните министри според него са на финансите Порожанов, на правосъдието Христо Иванов и най-вече министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов.

"Тия хора трябва да не спят, но така да направят, че доста преди изборите да има вкарани и осъдени за по 8 г. в затвора за купуване и за опити за подготовка за купуване на гласове", посочи в интервю за "Фокус" лидерът на НФСБ.

Порожанов пък трябва спешно да запълни финансовата дупка, иначе има големи рискове от гладни бунтове в края на септември. Ще скочат според Симеонов и строителите, на които не им се изплащат заплатите.

Президентъэт според Валери Симеонов за пореден път показал, че не разбира в какъв свят живее. "Той живее в някаква паралелна реалност, защото има прекалени амбиции и очаквания и възлага такива задачи, които не са по силите на нормално правителство , пък камо ли да свършат нещо за два месеца", коментира лидерът на НФСБ.


#служебен кабинет #Росен Плевнелиев #Валери Симеонов #избори #купуване на гласове #бунтове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »