Според КНСБ, кризата се отразява и в обществените отношения

Според КНСБ, кризата се отразява и в обществените отношения
“Държавата ни се намира в политическа криза, която дава своето отражение върху обществените отношения и социалното битие на български граждани”, каза Пламен Димитров от КНСБ. Снимка: banks.dir.bg
A A+ A++ A

“Държавата ни се намира в политическа криза, която дава своето отражение върху обществените отношения и социалното битие на български граждани”, каза Пламен Димитров, КНСБ по време на 43-тия конгрес на Международната транспортна федерация – МТФ. „Убеден съм, че ние работниците в България има какво да дадем на работниците в целия свят”, обясни Димитров.

„Борбата, която водим с Екатерина Йорданова е в полза на работниците, на нашите братя и сестри да живеят те по-добре”, каза още Димитров.

„10 % безработица, 400 евро средна работна заплата, а това не ни прави щастливи”, посочи още Димитров. По думите му, „солидарността е едно от основните качества на синдикатите. За да са успешни нашите синдикати трябва да изградим мрежи на солидарност и защитата. Трябва да създадем нови връзки за солидарност, в борбата за една справедлива глобализация. Трябва да се обърнем към тях и да видим общия си интерес”, посочи той.

#КНСБ #Пламен Димитров #Екатерина Йорданова #Солидарност #глобализация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"