Най-странните нови рекорди на Гинес (снимки+видео)

Най-странните нови рекорди на Гинес (снимки+видео)
A A+ A++ A

Книгата на рекордите „Гинес“ представя най-странните нови рекорди. Те ще бъдат включени в изданието, което излиза догодина по случай 60-годишния юбилей на марката.

Най-малката каравана

е на писателя Яник Рийд от Великобритания. Тя е дълга 2,39 м, висока е метър и половина, а ширината й е 79 см. Вътре има легло, лампи, телевизор, мивка и чайник.

Карстен Maас от Германия притежава

най-дългия използваем голф стик

в света - 4 метра и 40 см.

Най-високото магаре

е Ромул. То е от специална американска порода и е високо 1,72 м. Ромул и по-малкият му брат Рем живеят в ранчото на Кара и Фил Йелот в американския щат Тексас.

Ник Щоербел има

най-дългия език в света

Голям принос за рекорда на Ник има баща му, който е голям фен на рок бандата „Кис“ и карал сина си да имитира физиономиите на басиста на групата Джийн Саймънс. Езикът на момчето е дълъг 10,1 см, но въпреки това „не мога да си оближа носа“, казва той самият.

Най-голямата колекция, посветена на Джеймс Бонд

принадлежи на Ник Бенет. Той има 12 463 предмета, свързани с Агент 007. Бенет започва колекцията си на 28-годишна възраст, а сега е на 47 г.

Носителка на рекорда за

най-далечен изстрел с лък

направен с крака, е цирковата артистка Нанси Зайфкер. Тя е успяла да забие стрелата в 14-сантиметрова мишена на разстояние 6 метра. 

#Гинес #рекорди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"