Три жертви след падане от високо

Общество | 15 септември 2014, понеделник / 12:46| Показвания:Трима души намериха смъртта си при падане от високо във Варненско през почивните дни, съобщиха в бюлетина си днес от областната дирекция на полицията.

29-годишен строителен работник е починал на място в събота около 13 ч., след като е паднал от покрива на блок 27 във варненския квартал „Трошево“.

Загиналият е поставял изолация. Той е бил приятел на собственик на апартамент в кооперацията и е работил без договор, обясниха от инспекцията по труда.

Същия ден 82-годишен мъж е паднал от 3-тия етаж на блок в село Тополи. Сигналът е подаден на тел. 112 около 8.00 ч. Разследващите не са открили улики за престъпление.

Няма данни за престъпление и около смъртта на 33-годишна жена, която минути преди полунощ в неделя е паднала от 5-ия етаж в квартал „Младост“. Тя е била откарана в тежко състояние в шокова зала, където по-късно е починала.

Черната хроника от почивните дни допълват намереното в контейнер за смет тяло на новородено момиченце и убийството на мъж, прободен няколко пъти с нож от бившата му съпруга.


Тагове: високо, падане, Варна

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси