Самозапалилата се Лидия Петрова почина

Самозапалилата се Лидия Петрова почина
Снимки: БГНЕС, Фейсбук
A A+ A++ A

38-годишната Лидия Петрова, която се самозапали пред Президентството миналата седмица, почина в нощта срещу понеделник. Това съобщиха от "Пирогов".

Припомняме, че миналата седмица в понеделник тя постъпи в „Пирогов” с изключително тежко изгаряне – 90%. Жената бе настанена в „Изгаряне – реанимация” на командно дишане. Още тогава специалистите предупредиха, че това е състояние несъвместимо с живота.

Лидия е имала фазово, психично заболяване, но не то, а крайното отчаяние от липсата на перспектива, в която е изпаднала, я е подтикнало към драстичното решение, смятат психиатрите, които са проучили предисторията на трагичния случай. 

Тя е търсила начин да се самоубие, като е имала силно желание това да бъде видяно. Искала е повече хора да бъдат свидетели на крайното решение, което е взела.

Неслучайно е избрала президентството и часа, в който да го направи, като най-вероятно е знаела и че по това време там има консултации с политически партии и е твърде вероятно в района да има журналисти.Опитът й за самоубийство обаче е акт на крайно отчаяние, който няма нищо общо с болестта й.

#Лидия Петрова #самозапалила #президентство #Пирогов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници