Орхан Исмаилов готов да подаде оставка

Орхан Исмаилов готов да подаде оставка
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"За мен не е никакъв проблем да си подам оставката. Оставката на един министър, зам.-министър или човек от изпълнителната власт винаги трябва да е в джоба му". Това заяви зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов пред БНР.

От Патриотичния фронт във вторник намекнаха, че заради това назначение може да оттеглят подкрепата си за правителството.

Исмаилов обяви, че би си подал оставката, ако от това зависи съдбата на правителството.

"България в момента има нужда от стабилно правителство и кабинет, трябва да се направят реформи. Аз не се чувствам чак толкова значим и важен фактор, че да разтърсим държавата", каза Исмаилов.

Той обяви, че никога не е членувал в дадена политическа партия или сила. "И към момента не членувам в нито една от партиите във и извън парламента", каза Исмаилов.

Той обяви, че номинацията му е дошла лично от министъра на отбраната.

Исмаилов посочи, че не е очаквал подкрепата на ДПС и подчерта, че при избора на човек за даден пост трябва да се гледат качествата и професионализма му.

Исмаилов смята, че от Патриотичния фронт използват ситуацията. "Буди съмнение факта, че аз съм назначен отпреди една седмица, 10 дни, а те чак сега се осъзнаха да вдигат шум", посочи министърът.

#Орхан Исмаилов #проблем #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"