Адвокатът на Златанов: Страхувам се за себе си и семейството ми

Адвокатът на Златанов: Страхувам се за себе си и семейството ми
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Страхувам се за себе си и семейството ми. Това заяви адвокатът на Филип Златанов Ирен Савова в ефира на Би Ти Ви. Тя разкри, че в прословутото тефтерче на бившия шеф на Комисията за конфликт на интереси фигурират имена на съдии и прокурори.

По думите на Савова Златанов също е притеснен от случващото се.
„Получавах странни телефони обаждания да отида на непознато място сама. Чувах подметки от сорта на „ защо ви е този горещ картоф”, „толкова работа имате”, „днес те има, утре те няма”, разказа още Савова.

Тя отново съобщи, че при трагичния инцидент, в който загина баща й, полицаите са изпуснали важни доказателства.
 75-годишният Иван Хаджипетков, карал колелото си на околовръстното в Ихтиман на 9 декември, когато го блъснала кола и той починал на място. Шофьорът избягал, а полицията продължава да го издирва.

„Полицаите са изпуснала много важни доказателства, за да може да се върви към добре разследване и да се търси извършителят. Баща ми е блъснат при пресичане. Чувствам заплаха за себе си и семейството си”, обясни още адвокатката.

От Софийска окръжна прокуратура преди дни съобщиха, че е образувано досъдебно производство във връзка със смъртта на бащата на адвокат Савова.

#Ирен Савова #Филип Златанов #адвокат #страх

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »