Саня Армутлиева: Няма вариант да съм срещу Рут, имаме общ интерес

Саня Армутлиева: Няма вариант да съм срещу Рут, имаме общ интерес
A A+ A++ A

Певицата Рут Колева нарече продуцента Саня Армутлиева "монополист и октопод" в студиото на Нова телевизия в петък сутрин. Колева обясни, че Армутлиева нарушава устава на "Профон" - нямала право да е част от управителния съвет.

"Ако малките акционери на едно дружество заявят на някой от членовете на управителния съвет, че не могат да управляват, какво ще направят те? Ние не действаме от наше име, действаме от името на изпълнителя, който представляваме", категорична бе Саня.

По мнение на Рут обаче, 2300 души се оплакват от "Профон" заради Саня Армутлиева. "Ако се опитвате да пробиете в музикалния бизнес, ще опрете до Армутлиева", категорична бе певицата. Продуцентката обаче заяви, че няма как да си подаде оставката, защото е избрана от управителния съвет за председател на "Профон". 

"Няма вариант да сме една срещу друга, защото имаме общ интерес", категорична бе Армутлиева по въпроса дали ще се сдобрят двете дами от шоубизнеса. Колева обаче се дистанцира от това твърдение и пожела на всеки, който спечели формата "Х-фактор" да внимава какви договори подписва.

Припомняме, че спорът между двете тръгна оттам, че Рут Колева заяви във видео на 2 февруари, че хора като Станислава Армутлиева ощетяват музикантите в България. Певицата обвини менторката в "Х-Фактор" Саня Армутлиева и нейната фирма, че ощетява изпълнителите си като прибира по-голямата част от хонорарите им, а за тях остават дребни суми. Според Колева е възмутително, че въпреки че е осъдена от две свои бивши изпълнителки – Невена Цонева и Маги Джанаварова, продължава да бъде жури в риалити формата. Друг проблем е, че задължава всички звезди от продукцията да подпишат договор с нея.

Колева настоява също Саня Армутлиева да бъде отстранена от дружествата "ПРОФОН" и "Музикаутор".

#Саня Армутлиева #Рут Колева #профон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »