Невена Цонева призна: Имала съм заплахи от Саня Армутлиева

Невена Цонева призна: Имала съм заплахи от Саня Армутлиева
Снимка: vbox7.com
A A+ A++ A

"Имах заплати от Саня Армутлиева. Имах и предупреждения как да се държа по участия, по интервюта. Аз приключих договора си, защото не са разпределяли приходите ми между ПРОФОН и мен коректно", призна певицата Невена Цонева в ефира на бТВ в събота. Тя е прекратила договора си с музикалното дружество преди пет години.

Победителката в първия сезон на "Мюзик Айдъл" добави, че от организацията не са й давали обяснение къде са отивали нейните приходи от участия и много клаузи от договора не са изпълнени коректно.

"Изпращали са ми за всяко участие нотариална покана за съд. Трябваше да участвам в Dancing Stars, но получих такава покана за съд, заведох дело и го спечелих, спечелих дело срещу тях за втори път. Това Саня го отрича", добавя информация за скандала срещу продуцентката Саня Армутлиева, започнат от Рут Колева.

Припомняме, че спорът между двете тръгна оттам, че Рут Колева заяви във видео на 2 февруари, че хора като Станислава Армутлиева ощетяват музикантите в България. Певицата обвини менторката в "Х-Фактор" Саня Армутлиева и нейната фирма, че ощетява изпълнителите си като прибира по-голямата част от хонорарите им, а за тях остават дребни суми.

Според Колева е възмутително, че въпреки че е осъдена от две свои бивши изпълнителки – Невена Цонева и Маги Джанаварова, продължава да бъде жури в риалити формата. Друг проблем е, че задължава всички звезди от продукцията да подпишат договор с нея.

#Рут Колева #Саня Армутлиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"