Аплодисменти и цветя в последния път на Борис Немцов (ВИДЕО)

Аплодисменти и цветя в последния път на Борис Немцов (ВИДЕО)
снимка: Ntv.ru
A A+ A++ A

Хиляди се поклониха пред тленните останки на Борис Немцов, който показно бе убит в центъра на Москва преди дни. В повечето време опашката от хора, които чакаха пред Сахаровския център, където беше положен ковчега с тялото на Немцов, достигаше 1 километър.

Мнозина обаче не успяха да отдадат почит на опозиционера, тъй като властите прекратиха поклонението, въпреки че навън останаха още хора, съобщава NTV.ru.

Неуспелите да влязат в залата, предадоха цветята си на стоящите отпред, за да ги положат на ковчега.

На церемонията по прощаването с убития в центъра на Москва Борис Немцов дойдоха негови колеги, представители на Ярославска област, дипломати, шефове на големи компании и представители на властта, предаде ТАСС.

От името на президента Владимир Путин е донесен венец.  Сергей Приходко, шеф на апарата на Министерски съвет, поднесе съболезнования на близките на Немцов от името на премиера Дмитрий Медведев.

Близките на Борис Немцов получиха 15 минути насаме, за да могат да се простят със своя близък, след което тръгнаха към гробището, където тялото ще бъде положено в гроба.

Когато траурният автомобил се отправи към Троекуровското гробище от множеството се раздадоха аплодисменти, хвърляха се цветя.

Борис Немцов бе убит в нощта на 28 февруари. Смята се, че убийството му е поръчково.




#Борис Немцов #поклонение #аплодисменти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"