В Сърница раздавали броеници и часовници на избирателите

В Сърница раздавали броеници и часовници на избирателите
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От петък в Сърница се раздават стенни часовници и броеници на жителите от представители на различни политически партии. Това съобщи временно изпълняващият длъжността кмет на общината Хасан Фере, предаде „Фокус”. 

Подаръците са раздавани по домовете на хората. Излязла е и информация за това, че са раздавани хранителни пакети и неща от първа необходимост. 

Хора от общината са се оплакали, че са били заплашвани от спиране на социални помощи, ако не гласуват за определена политическа сила.

В Централната избирателна комисия няма подадени сигнали или жалби за допуснати нарушения към момента в община Сърница. Говорителят на ЦИК Камелия Нейкова заяви, че изборният ден е започнал нормално, в спокойна обстановка.

Общият брой на гласоподавателите в община Сърница е около 4256 души. Кандидатите за кмет са Кемал Байрактар от партия „Нова Алтернатива”, Неби Бозов от ДПС, Мустафа Аликанов от ГЕРБ и Кемал Тинев от Реформаторския блок.

Най-новата община в страната Сърница провежда първите си общински избори в неделя. Вотът се смята за нещо като генерална репетиция за местните избори през есента.

#Сърница #избори #часовници #ЦИК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници