Искате да притежавате дух в буркан? Продава се онлайн

Искате да притежавате дух в буркан? Продава се онлайн
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Търговията онлайн в последните години процъфтява. Забързаното ежедневие кара все повече хора да се обръщат към този вид пазаруване. Предимствата са толкова много, че тази тенденция не ни изненадва – бързо е, лесно е и може да се намери и от „пиле мляко“, а защо не и дух в буркан.

Тази странна обява се е появила в платформата за онлайн покупки и продажби eBay. Там се предлага широка гама от услуги и продукти, а една от най-чудните е именно дух в буркан. На тази „находка“ се натъкнал търговец, докато търсел метал и след това решил да я обяви за продажба.

Това обаче не е единственото странно нещо, което може да си купите. Мъж успял да продаде и сандвича си, на който твърди, че се появила Света Богородица за 28 000 долара.

В същото време за продажба е обявен и град в Тексас – Алберт. Населеното място е интересен с германското си наследство и спокойствие. Желаещите могат да си го купят и като бонус да получат поста кмет.

Друга интересна обява е бельото на Майкъл Джексън. Боксерките на музиканта бяха продадени за един милион долара. В eBay можете да откриете дори смисъла на живота. Продавач твърди, че е открил причината за нашето съществуване и я продава в интернет. Офертата е за 3,26 долара.

Сред обявите се среща и тази на дете. Двойка решила да се пошегува като предложила детето си на търг. Тяхното решение, което мнозина не приеха за забавно, им коства временна загуба на попечителство, докато тече разследването за търговия с деца срещу "остроумните" родители.

В сайта се появи и прозорецът, до който беше застрелян Джон Кенеди. Той беше продаден за три милиона долара. За благотворителност през сайта беше продадена и използвана кърпа на актрисата Скарлет Йохансон, която събра 5300 долара.

Може би една от най-странните продажби е животът на Иън Ашер. Той продаде живота си за около 300 000 долара. Животът му включваше къщата, колата, работата и запознанство с приятелите му в Пърт, Австралия.

#онлайн търговия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"