Рут Колева в нов скандал, разобличи некоректен таксиджия

Рут Колева в нов скандал, разобличи некоректен таксиджия
A A+ A++ A

Певицата Рут Колева не спира да разбунва духовете в българското общество. Този път тя попадна на некоректен таксиджия и сподели видео от разправията с него. Изпълнителката на "Близо" заснела тайно с телефона си разговора между двамата и го публикува на стената си в социалната мрежа Facebook. "Прясна случка от тази сутрин. Урок: внимавайте с такситата", коментира под видеото Рут.

В клипчето, дълго 2 минути и 49 секунди, се вижда как изпълнителката се кара с възрастен таксиметров шофьор. От разговора става ясно, че мъжът ѝ иска по-голяма сума от нормалната, защото се опитала да го "прескочи" на стоянката.

Може да видите "скритата камера" на Рут ТУК.

Припомняме, че само преди месец Рут влезе в публичен спор с продуцентът Саня Армутлиева. Спорът между двете тръгна оттам, че Рут заяви във видео на 2 февруари, че хора като Станислава Армутлиева ощетяват музикантите в България. Певицата обвини менторката в "Х-Фактор" и нейната фирма, че ощетява изпълнителите си като прибира по-голямата част от хонорарите им, а за тях остават дребни суми.

Според Колева е възмутително, че въпреки че е осъдена от две свои бивши изпълнителки – Невена Цонева и Маги Джанаварова, продължава да бъде жури в риалити формата. Друг проблем е, че задължава всички звезди от продукцията да подпишат договор с нея.

#Рут Колева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »