Мария Цънцарова и Стоян Георгиев - новата двойка водещи на "Тази сутрин"

Мария Цънцарова и Стоян Георгиев - новата двойка водещи на "Тази сутрин"
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Журналистите Мария Цънцарова и Стоян Георгиев са новата двойка водещи, които ще ни събуждат всяка делнична сутрин в ефира на бТВ. Промените се налагат, защото дамата от досегашната двойка - Биляна Гавазова излиза в отпуск по майчинство от понеделник. Колегата ѝ Антон Хекимян ѝ подари за довиждане голям букет. “Дай сега да те целуна, за да пишат, че и аз съм те награбила”, пошегува се Гавазова с него.

Хекимян обаче няма да слиза от екран. С новите водещи идва и новата концепция на сутрешния блок.

Стоян Георгиев ще е на екрана в понеделник и вторник заедно с Антон Хекимян, но ще има и самостоятелни разговори с гости. Същевременно ще бъдат излъчвани и негови разследвания и репортажи. По същия начин блокът ще е раздвижен и в сряда и четвъртък, когато обаче до Хекимян ще сяда Мария Цънцарова.

Петък е оставен само за досегашния титуляр. Антон Хекимян ще води без помощници предаването в този ден. През цялата седмица разговорите лице в лице ще бъдат намалени за сметка на повече репортажи и кадри от събития.

Припомняме, че миналата пролет Антон Хекимян и Биляна Гавазова дойдоха на мястото на Генка Шикерова и Константин Караджов. Подобно на Гавазова сега, тогава Шикерова излезе в майчинство, а Караджов стана продуцент в новините. 

#Биляна Гавазова #Антон Хекимян #Мария Цънцарова #Генка Шикерова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"