Тейлър Суифт с шокиращо признание пред феновете

Тейлър Суифт с шокиращо признание пред феновете
Сннимки: Инстаграм
A A+ A++ A

Поп принцесата Тейлър Суифт направи шокиращото разкритие, че майка й се бори с тежката болест рак. Певицата направи своето признание пред феновете, като им изпрати дълго писмо. В него блондинката пише, че предпочита подробностите и плановете за лечение да останат лична тайна, но Андреа е искала почитателите на дъщеря й да знаят за нейния проблем.

Ето и писмото, което Тейлър публикува до феновете си в Tumblr:

"Здравейте,
Пиша ви, за да ви съобща нещо, което не ми се ще да трябваше да съобщавам, но е важно и съм свикнала да споделям важните събития в живота си с вас. Обикновено, когато нещо ми се случи, първо го осмислям и след това пиша песен за чувствата си и вие го чувате много по-късно. Но това е нещо, за което аз и семейството ми решихме, че трябва да узнаете сега.

Тази година помолих майка си един от подаръците й за Коледа от мен да бъде преглед, за да провери дали има някакви здравословни проблеми, само за да се успокоя, защото се безпокоях. Тя се съгласи и отиде на преглед. Нямаше никакви симптоми и се чувстваше много добре, но го направи, за да може с брат ми да се успокоим.

Резултатите пристигнаха и съм много натъжена да ви съобщя, че диагнозата на майка ми е рак. Бих искала да запазя детайлите за състоянието й и плановете й за лечение в тайна, но тя искаше да ви осведомя.

Искаше вие да знаете, защото родителите ви може да са прекалено заети с нещата, които се случват, за да отидат на доктор и може би вие бихте могли да им напомните да отидат да се проверят за рак, което може да доведе до ранна диагноза и по-лесна битка... Или спокойствие, знаейки, че са здрави и че няма защо да се тревожите. Тя искаше да ви кажа, че може да не бъде на много концерти на това турне. Предстои й една много важна битка.

Благодаря ви, че се интересувате и тревожите за семейството ми толкова, че тя искаше да споделя тази информация с вас. Надявам се и се моля никога да не получите такива новини.

Обичам ви.
Тейлър"

 

#Тейлър Суифт #рак #Андреа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"