Ненчо ни отвя, признават конкурентите му в "Като две капки вода"

Ненчо ни отвя, признават конкурентите му в "Като две капки вода"
A A+ A++ A

Нито една дума против, нито една нотка съмнение не последва триумфалната победа на Ненчо Балабанов на финала на шоуто "Като две капки вода". "Той ни отвя всичките", обобщи Нона Йотова, отправяйки заедно с колегите си пожелания за блестящи нови изяви на талантливия актьор.

В решаващия кръг имитаторът се превъплъти в образа на Коцето Калки и изпълни златния му хит „Векът на любовта". Съперниците му в музикалното сражение Филип Аврамов-  Фицата, Криско и Азис положиха достойни усилия и също бяха аплодирани от публиката.

"Благодаря на родителите ми за подкрепата и на публиката. Неповторими сте", обърна се към възторжените почитатели Ненчо, след като резултатът бе вече ясен.

Филип Аврамов с превъплъщението си в Тодор Колев остана втори, Азис като Цеца Величкович и Криско като Кърт Кобейн заеха трета и четвърта позиция.

Победителят ще подкара луксозен автомобил "Хюндай". Награди взеха Джуджи и Криско - Мис и Мистър Еволюция, а Жана и Азис си поделиха наградата Мис Секси.

Наградата за Най-добро сценично поведение отиде при Фицата.

Ненчо Балабанов е възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, където е завършил специалност "Актьорство за куклен театър" в класа на Румен Рачев. През 2001 г. е поканен да играе в Младежкия театър. Участва в куклени представления и в Учебния куклен театър и обикалят различни фестивали с тях. Най-силните им представления тогава са „Котки върху горещ ламаринен покрив“ и „Български народни приказки и песни“. По-късно играе в театър „Завеса“ в „Приключения в Парка“, „Яйцето“ и други. Играе ролята на Аладин в едноименния мюзикъл с участието на Поли Генова, Дони и Богомил Спиров, чиято премиера е на 7 декември 2012 г. в Националния музикален театър „Стефан Македонски“.

#Ненчо Балабанов #финал #"Като две капки вода"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"