Конкурс за селфи с европроекти събра интересни предложения (СНИМКИ)

Конкурс за селфи с европроекти събра интересни предложения (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Конкурс за селфи с европроект, провеждащ се в социалната мрежа Фейсбук, събра пъстра палитра от интересни предложения. Събитието е органицирано от единния информационен портал за Структурните инструменти на ЕС в България. Според регламента участниците трябва да публикуват свои фотографии с избран от тях европроект в периода 20 – 27 май 2015 г.  на профила на eufunds.bg в социалната мрежа Фейсбук.

Първите трима с най-много харесвания съответно печелят и награди. За първо място е предвидено тридневно пътуване за двама до Брюксел, Кралство Белгия, за 2-ро място наградата е таблет, а третият печеливш ще бъде на тридневно посещение на проекти в Община Бургас.

Оказва се обаче, че освен сериозни предложения, част от потребителите в мрежата погледнаха на конкурса от забавната страна и проявиха въображение. Появиха се колажи на нашумяналата снимка на премиера Бойко Борисов с магнолиите му. На нея лицето на премиера бе заменено с това на потребителя, но бе добавена характерната табела за проект, финансиран от европейска програма.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков също не бе подминат. Неговата снимка с лимоните също се „сдоби“ с табела за европроект.

Друга потребителка пък публикува своя снимка в колаж със стадо овце. Текстът към публикацията гласи, че тя е избрала „животновъдство, защото с животните се разбирам по-добре, отколкото с хората“.

Част от потребителите обаче се осъмниха в регламента на конкурса. Един от тях запита кое е по-важно – снимката или самият проект.

Друг пък заяви, че конкурсът му прилича на „пирамида“, тъй като вече е получил предложение за лайкове срещу споделяне на едно от местата от голямата награда.

 

 

#конкурс #селфи #проект

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »