Момчето в инвалидна количка, което танцува, е победител в "България търси талант"

Момчето в инвалидна количка, което танцува, е победител в "България търси талант"
Пламен Любенов
A A+ A++ A

Пламен Любенов, момчето в инвалидна количка, което танцува, е големият победителят в шоуто "България търси талант". Представянето му е изключително трудно, тъй като през цялото време танцува на ръцете си, за което се изисква огромна сила и съсредоточеност.

20-годишният млад мъж от Варна показа уникални способности и многократно покори както журито, така и зрителите, дали своя вот за него в неделя вечер. На финала той получи чек за 60 000 лева от изпълнителния директор на Би Ти Ви Павел Станчев.

На второ място остана 66-годишният Методи Методиев, а малкият Леон Петков си тръгна с бронза. Сред фаворитите на журито бе и 8-годишната Поля Иванова. В последния епизод на шоуто тя изпълни песента от филма "Осъдени души" под акомпанимента на композитора на музиката Митко Щерев, и на Евгени Димитров-Маестрото - диригента на "Ку-ку бенд". Момиченцето обаче не успя да се класира в челната тройка.

За Пламен

Въпреки тежкото си заболяване, той се е отдал на танците. Изоставен е от родителите си на 3-годишна възраст и е израснал в дом за сираци.

Усещането е стресиращо, призна победителят, след като станаха ясни крайните резултати от зрителския вот. Пламен разкри, че ще инвестира парите от шоуто в школата си по танци.

Той ни доказа, че няма невъзможни неща и че духът е по-силен от природата, каза Павел Станчев. На финала Любенов танцува на песен, изпълнена на живо от рапъра Кристо. /ДД

#България търси талант #победител

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"