Софиянци с две сметки от "Топлофикация" от юли

Софиянци с две сметки от "Топлофикация" от юли
A A+ A++ A

От юли клиентите на "Топлофикация София" ще получават всеки месец по две отделни сметки – една за топлинна енергия и втора за 1/12 част от годишната сума за услугата дялово разпределение. Целта е да се намали финансовото натоварване на абонатите през юни, когато те освен сметката за топла вода, трябва да платят и годишната сума за дялово разпределение.

От днес в касите и в интернет на разположение на клиентите са сметките за дялово разпределение за отчетния период 2014-2015 г. Те са изготвени според актуализираните цени на фирмите - топлинни счетоводители, съобщиха от дружеството.

Клиентите ще могат да получат подробна информация от своя топлинен счетоводител, както за новите цени на услугата, така и за бонусните пакети и нови предложения, от които могат да се възползват. Майските сметки за топла вода на клиентите в София от днес са достъпни на интернет страницата на „Топлофикация София” и в касите на дружеството.

Важно уточнение от дружеството е, че заради ремонтите на топлопреносната мрежа в столицата няма да бъдат начислявани сметки за топла вода на абонатите за времето на ремонта, като периодът ще бъде отразен на отделен ред в месечните съобщения.

#Топлофикация София #ремонти #сметки #цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници