Сашка Васева пропя опера

Сашка Васева пропя опера
Сашка Васева Снимка: www.sashkavaseva.com
A A+ A++ A

Турбо фолк звездата Сашка Васева е изправена пред ново предизвикателство. Тя ще изпълни любимите си арии от опери на сцената на известния пърформънс артист и хореограф Иво Димчев на "Лъвов мост" в София – „Мозей”,  съобщиха организаторите.

Концертът е на 29 юни от 20 часа.  Въпреки че е работила 20 години в коренно противоположен жанр, Сашка Васева ще представи уменията си в областта на операта, оперетата и любимите ѝ италиански канцонети.

"Концертът е и едно намигване към всички ревниви ценители на операта, но също и един подарък, един жест на артист, който очевидно не се страхува да експериментира", смятат организаторите.

През февруари Сашка Васева се появи в клипа на Криско "Златните момчета"Лично Криско звъннал на Васева да я покани, а тя му казала: "То всеки може да ми се обади и да каже, че е Криско!". Според рапъра, Сашка Васева е жива легенда.

Концертът на Сашка Васева в „Мозей” е предшестван от друга спорна изява - шоуто на интернет сензацията Джорджано. След много фалшиви събития във "Фейсбук", които иронично обявяваха гостуването му в София, любимецът на тийнейджърите най-сетне ще изнесе истински концерт на 28 юни, обявиха от "Мозей" по-рано през месеца.

#Сашка Васева #Васева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"