„Можещите“ доктори вземали до 70 000 лв. според премиера

„Можещите“ доктори вземали до 70 000 лв. според премиера
Десислава Атанасова (вляво) е добре приета от партията, от парламентарната група, от Българския лекарски съюз, а първите й стъпки са успешни, коментира Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Докторите в България – „можещите, работещите, успелите“, вземат заплати между 20 000 лв. и 70 000 лв., обяви премиерът Бойко Борисов.

„Които не могат да вземат такива заплати, си намират работа навън благодарение на доброто образование“, коментира той пред bTV.

За новия министър на здравеопазването Десислава Атанасова Бойко Борисов коментира, че е добре приета от партията, от парламентарната група, от Българския лекарски съюз, а първите й стъпки са успешни.

Премиерът, който е и бивш кмет на София, заяви, че по време на неговия мандат броят на уличните кучета е бил драстично намален и добави, че който не се справя, трябва да се сменя.

Той определи прекалено либералното отношение към животните като причина за проблема с кучетата в София и изрази мнение, че на агресивните животни, които се събират в глутници, трябва да се прилага евтаназия.

„Добричките да си изкарат живота. Всичко, което проявява агресия, веднага трябва да се прибира и да му се прилага евтаназия, така работехме навремето и се разбирахме с екоорганизациите. Това трябва да го направят колегите в момента“, смята Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #премиер #министър-председател на България #лекари #Десислава Атанасова #министър на здравеопазването #здравен министър #кучета #евтаназия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »