Астрологът Оксана: Чудно е как Гришо и Маша са издържали толкова дълго заедно

Астрологът Оксана: Чудно е как Гришо и Маша са издържали толкова дълго заедно
Астрологът Оксана. Снимка: www.flagman.bg
A A+ A++ A

Раздялата на топтенисистите Григор Димитров и Мария Шарапова шокира света в петък. Астрологът Оксана обаче е на мнение, че тази раздяла е била очаквана. "И двамата са много инатливи и е учудващо как са оцелели три години заедно", добави тя. По думите й, тази връзка е била изключително трудна и раздялата е окончателна.

"Мария е Овен - тя е много трудна като партньор, търси идеална любов, затова тази амбиция може да насочва агресивно към партньора си, да го променя. А Григор е Телец - той не се поддава на такава промяна. Той търси грижовна жена, която да му осигурява спокойствие - нещо, което Мария не може да му предложи. И да се съберат, пак ще се разделят", категорична бе Оксана Хорват - Станчева в сутрешния блок на Нова телевизия в събота.

Що се отнася до информацията, че 25 юли, събота, е най-лошият ден за тази година, тя успокоява да не се всява излишна паника. На този ден хората трябва да бъдат изключително внимателни в този ден и по възможност да не правят нищо и да не пътуват. Буреносният контакт между Марс и Уран, който започна от 10 юли и ще продължи до края на месеца, ще бъде най-активен именно на 25 юли.

"Венера става ретроградна днес и в любовта и финансите нещата може да се объркат. Важно е да не предприемаме нищо в областта на парите и емоциите, до 6 септември. Има обаче и позитиви - възможността да "се разчистим със стари сметки, да приключим стара връзка", поясни астрологът.

Луната преминава през Скорпион - нещо, което сме натрупали може да се извади на повърхността, може да сме по-избухливи, по-нетърпеливи, добави още астрологът.

По думите й, този ден може да бъде изключително приятен - например за тези, които са родени с ретроградна Венера в хороскопа си.

#астролог #Венера #уран #събота #Григор Димитров #Мария Шарапова #Луна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »