Пипа Мидълтън се забърка в скандал, може да влезе в затвора

Пипа Мидълтън се забърка в скандал, може да влезе в затвора
A A+ A++ A

Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж, се оказа в центъра на скандал, след като в полицията в Париж попаднаха нейни снимки до човек, размахващ пистолет.

Снимките са направени миналата събота във френската столица. 27-годишната Пипа се намирала в автомобил с няколко приятели на път за гарата, откъдето да вземе влак за Лондон, пише вестник „Ивнинг стандард“, цитиран от БГНЕС.

Очевидец направил снимки, на които ясно се вижда, че шофьорът на колата насочва срещу снимащия пистолет или поне нещо, което прилича на пистолет.

Снимките са били предадени в полицията. Ако се окаже, че оръжието е истинско, всички замесени в случая са заплашени с лишаване от свобода до 7 години.

Дори и пистолетът да не е истински, виновните може да получат присъди до 2 години затвор.

Вечерта преди инцидента Пипа била на парти в Париж по случай рождения ден на модния агент Артур дьо Султре. На снимката той се вижда на задната седалка в колата.

„Ако доказателствата се окажат достатъчни, тя ще бъде изправена пред съда“, каза пожелал анонимност източник на изданието, близък до разследването.

#Пипа Мидълтън #Париж #пистолет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници