Имаше ли мокър с*кс в „Ергенът“?

Имаше ли мокър с*кс в „Ергенът“?

Стоп кадър/бТВ

A A+ A++ A

„Имаше ли проникване“? С този въпрос една от участничките в реалити шоуто – Надя атакува директно къдрокосата мома от Дупница Валерия. Явно за да я затапи, тя отговори: „Може и да е имало“.

Това постави началото на тема, която вече десетина дни се дискутира от феновете на шоуто. Правил ли е секс Алекс с Валерия?

Това би могло да се случи в морето, тъй като вечерята им на свещи беше на морския бряг, а след това двамата влязоха във водата с дрехите си. В предаването не показаха Валерия да сваля роклята си, за разлика от друга мома миналата година – Елена, която свали и роклята, и сутиена си пред тогавашния ерген Евгений.

Благодарение на съмненията, че Алекс и Валерия може да са били интимни, рейтингът на момичето скочи до небесата. Къдрокосата моделка започна да трупа фенове, които непрекъснато й изпращат колажи за „проникването“, а тя публикува всичко в социалните мрежи. Последователите й вече са над 50 000, което й гарантира бъдеще на инфлуенсър.

Валерия вече печели и пари на гърба на този скандал. „За да проникнат гладко във вас, това е мястото“, казва тя, докато й правят козметична процедура с рекламна цел.

Кристина се опита да натопи Валерия пред Алек, като му каза, че момичето от Дупница директно е заявило на останалите, че на срещата са правили секс. Той обаче все пак й даде роза, като не пропусна да отбележи, че това е втори, но може би последен шанс за нея да остане в шоуто и да се бори за сърцето му.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите