Бежанци бяха хората от Босна, това са диви орди, заяви словенски кмет

Бежанци бяха хората от Босна, това са диви орди, заяви словенски кмет
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

"Какви бежанци!? Тук става въпрос за диви и неконтролирани орди, които бутат жените и децата отпред", заяви кметът на словенската община Завърч Миран Вук.

Коментърът на кмета бе след като видя какво са направили мигрантите, които минаха през Завърч само за последните три дни.

"Бежанци бяха хората от Босна, които бяха благодарни и на най-малките неща, които получаваха от нас. Тези, са просто една дива орда, които се чувстват длъжни да унищожават и замърсяват каквото им попадне", каза още Миран Вук.

"Всичко е унищожено. Там, където седяха, пикаеха. Там, където спаха, отиваха по голяма нужда", каза побеснелият Вук пред пълно унищожения стадион, където играе и британската легенда Алберт Риера.

Миран Вук се оплака, че "никой не иска да участва в почистването на боклуците им". Той призова и хора от съседна Хърватия да дойдат за почистване и предлага по 100 евро на ден за тази работа, но няма кандидати.

"Приготвихме над 1200 обяда в специални кутии. Всичко е разпиляно, всичко е изхвърлено... Аз не знам каква храна консумират", каза още Миран Вук.

Източник: БГНЕС

#бежанци #мигранти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници