Сериозно ли е препятствието на ЦСКА към 1/4-финал за Купата?

Сериозно ли е препятствието на ЦСКА към 1/4-финал за Купата?
БГНЕС
A A+ A++ A

ЦСКА се изправя срещу Спартак (Плевен) в среща от осминафиналите в турнира за Купата на България на стадиона в Плевен от 13:30 часа днес. Именно този двубой се очаква с най-голям интерес от срещите в тази фаза на надпреварата, защото интригата е най-сериозна, предвид факта, че Спартак е от по-горна дивизия от „армейците“.

Както е известно, Спартак победи ЦСКА с 1:0 в самото начало на лятната подготовка, но това бе първият двубой на новосформирания „червен“ клуб и едва ли може да се правят паралели между контролата и предстоящия дуел.

ЦСКА има 18 поредни победи от началото на сезона във всички турнири (една служебна срещу Витоша), като започна участието си в турнира за Купата от регионалните квалификации, а в 1-ия кръг от основната схема елиминира втородивизионния Нефтохимик с 3:1.

Плевен пък се представя неубедително в първенството на Б група и вече не може да спечели осем поредни двубоя – или два месеца. Спартак обаче направи впечатление с успеха над Славия с 2:1 в предишния кръг за Купата.

За последно ЦСКА е гостувал в Плевен в официален мач през декември 2011 година също в 1/8-финал за Купата на България и печели с 3:0. Срещата днес е от 13:30 часа, като ще се излъчва на живо по „Диема Спорт“.

Вижте в Sporta.bg всички мачове от 1/8-финалите за Купата на България

#ЦСКА #Купа на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници