Велизар Димитров следи от близо PTC Bulgario Open

Велизар Димитров следи от близо PTC Bulgario Open
A A+ A++ A

В деня на откриването на снукър турнира PTC Bulgaria Open Велизар Димитров специално за Sporta.bg разкри за дългогодишната си страст по джентълменския спорт и за близките си отношения с някои от големите звезди.

В следващата част на интервюто бившият ас на ЦСКА говори за състоянието на "червените", за качествата на Христо Янев, за участието си в проекта "Царско село", за бъдещето си във футбола и за българския футбол като цяло.

За проекта Царско село

„Нямам никакво участие. Имаше идея, тъй като сме приятели с Тодор Янчев, да му помагам отвреме навреме (с влизане в игра) и да се включвам, но още не съм намерил време да отида. Пак имах проблеми с едно от колената ми, а по това време се тренираше на изкуствен терен, което в никакъв случай не е препоръчително. Не ми е било фикс идея да играя, по-скоро да помагам на младите момчета.

Може би ще отида да играя някой път, зависи от състоянието ми, тъй като не съм и в първа младост, а и не съм играл организиран футбол от две години, така че не знам в какво състояние съм. Както се казва, не трябва да се излагаш на стари години, за да не ти се смеят.

Цялото изказване на Велизар Димитров може да прочетете в Sporta.bg

#Велизар Димитров #снукър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници