Състоянието на скиора Алберт Попов е добро

Състоянието на скиора Алберт Попов е добро
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Състоянието на Алберт Попов е добро и е без опасност за живота. Това съобщи говорителят на МВнР Бетина Жотева във връзка с катастрофата в Австрия,, при която пострадаха трима души от националния ни отбор по ски алпийски дисциплини, цитирана от „Фокус”.

Скиорът е настанен в болница в Инсбрук.

„Той самият е говорил с родителите си. Нашият консул в Австрия Ивайло Върбанов също се е свързал с тях и с Попов. Няма опасност за живота му, надяваме се скоро да бъде изписан”, заяви говорителят на МВнР.

Тя допълни, че още един член от екипа е в болница в Германия, но докато няма официална информация, не може да бъде посочено кой точно.

Информацията е за трима пострадали. „Те са пътували в две превозни средства – един лек автомобил и един бус, като фактически e катастрофирал бусът, в следствие на което той повлича и лекия автомобил със себе си. Затова хората, които са били в лекия автомобил са по-малко пострадали”, уточни още Жотева.

Припомняме, че двама треньори от националния тим по ски алпийски дисциплини и водещият ни скиор Алберт Попов пострадаха при катастрофа в Зьолден, Австрия.

#Алберт Попов #скиор #Бетина Жотева #Австрия #кататрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници