Звезди от ефира стават шефове в Левски

Звезди от ефира стават шефове в Левски
A A+ A++ A

Освен официалното потвърждение за включването на нов мощен акционер в Левски в лицето на БТК, откъдето капиталът бе увеличен с 13 милиона лева, феновете научиха още две вълнуващи и много важни новини.

Шефът на Управителния съвет Иво Тонев разкри на събранието в НДК (на което присъстваха притежателите на 98% от акциите), че сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде отворен за зрители още през пролетта на 2015 година.

Това означава, че „сините“ най-накрая ще могат да използват стадиона си в пълния му капацитет, макар и без наличието, все още, на козирка. Козирката над сектора ще бъде направена след зимата, тъй като има технологично изискване да не е под 8 градуса при строежа. Това е така, за да бъде опъната мембраната под козирката.

Друга интересна новина от срещата в НДК е влизането в Управителния съвет на шоумените Иван Христов и Андрей Арнаудов. Те чрез своята фирма „Междинна станция“ обявиха амбициозен проект за клубна телевизия на Левски. Също така двете тв звезди ще се грижат за официалния сайт на „сините“ и ще отговарят за маркетинга на отбора.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници