5-годишното внуче и бавачката му видели убийството на хотелиера Тинко

5-годишното внуче и бавачката му видели убийството на хотелиера Тинко
A A+ A++ A

Убийството на варненския хотелиер Тинко Георгиев просред бял ден в дома му е извършено хладнокръвно пред очите на 5-годишно дете, пише варненското електронно издание Varnautre.

Дегизиран с брада и мустаци мъж позвънил малко преди 17 часа на вратата в дома на Георгиев на ул. "Хан Крум", стотина метра от дирекцията на полицията. Отворила съпругата, която била избутана от убиеца. Мъжът нахлул в дневната, там Тинко седял във фотьойл, а до него си играело детето.

В стаята е била и бавачката на малчугана. Присъствието на толкова хора в стаята не спряла убиеца, той стрелял в главата на Георгиев ибързо се измъкнал навън.

Според изданието детето, станало свидетел на убийството, вероятно е внучето на Тинко. Продавачка от близък магазин е разказала, че Георгиев често посещавал търговския обект заедно с малко дете.

Тинко Георгиев има голям син и дъщеря на 19 години, която се казва Тина. Преди няколко години убитият претърпял тежка катастрофа. След нея той е развил диабет. По-рано се е движел с двама души охрана, но преди известно време ги е освободил.

Точно преди убийството Георгиев се е прибрал от среща с човек, свързан с прехвърлянето на хотел "Владислав". За тази сделка се говори, че е извършена по принуда, имало е рекет и съдебни спорове.

Убиецът на Георгиев все още не е задържан. От полицията отказват да разпространят описание на извършителя, защото то било част от процесуално-следствените действия. Криминалистите са претърсили щателно контейнерите в близост до дома на бизнесмена, защото се предполага, че стрелецът може бързо да се е освободил от дегизировката.

#Тинко Георгиев #дете

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници