Коледно интервю с Христо Стоичков

Коледно интервю с Христо Стоичков
A A+ A++ A

Ден преди Нова година бившият български национал Христо Стоичков даде празнично интервю за вестник „Труд“, в което обяви как ще празнува 8 февруари и 50-ия си юбилей, кой ще дойде на шоуто на 20 май и кой ще спечели „Златната топка“.

- Какво ви донесе Дядо Коледа, г-н Стоичков?

- Здраве! Винаги това съм искал от него. Щом съм здрав, останалото го има в магазина. Още докато играех футбол, началникът горе ме пазеше да не се контузвам. Затова винаги ще съм му благодарен. Иначе по-голям подарък от това да празнувам с най-близките ми хора няма. Какво сме си подарили, ще си остане между нас. Издам ли тайна от дома, „доброжелателите“ ще потрият ръце веднага. - Новата 2016 година се очертава специална за вас, ставате на 50. - Всеки път, когато сменяш първата цифра, е така. Остарявам, побелявам... Така е в живота. Вече нямам търпение да дойде 20 май и мачът за годишнината ми.

- А 8 февруари не го ли чакате?

- Този ден ще го посветя изцяло на семейството си. Толкова години съпругата ми Марияна и щерките Михаела и Христина ме търпяха постоянно да отсъствам. В деня, когато навършвам 50 години, искам да бъда с тях. Ще бъдем някъде - в Маями или на Бахамите, или в Доминикана. Ще ги заведа на много специално място, но нека да е изненада. Дори може да изключа телефона и на следващия ден да чета поздравителните съобщения. Искам този ден да е за моите три жени.

Цялото интервю с Христо Стоичков може да прочетете в Sporta.bg

#Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници