Вацлав Клаус: Бежанската вълна ще се превърне в истинско цунами през 2016 г.

Вацлав Клаус: Бежанската вълна ще се превърне в истинско цунами през 2016 г.
A A+ A++ A

Лидерите на ЕС нарочно допускат мигрантите и бежанците на континента, за да унифицират Европа. Това заяви бившият президент на Чехия Вацлав Клаус. Той призова за единство срещу заплахата от унищожаване на Европа. Клаус предупреждава, че бежанската вълна ще се разрасне с още по-голяма сила през 2016 година.

Вацлав Клаус смята, че миграционната вълна срещу Европа едва сега започва. Европейците оставиха отворени вратите и сега ги чака истинско цунами, заяви предишният чешки президент за телевизия "Прима" в Прага. Ако се съди по всичко, настъпва ново преселение на народите.

Миграционната вълна не е отминала. Тя едва започва, истинското цунами предстои, добавя Клаус. Според него миграционната вълна не трябва да се спира в центъра на Европа, в Германия. Бежанците трябва да бъдат спрени на границите на ЕС. Клаус мисли, че на ръководството на ЕС мигрантската криза е необходима, за да уеднакви Европа.

„Тя (кризата) е необходима за унифициране на Европа. Миграцията е метод, използването на който ще даде възможност да се „разредят” съществуващите европейски народи, каза Клаус, цитиран от Европа ТВ. По негово мнение, "това е метод за създаване на някаква маса, от която да се слепи бъдещият нов европеец”.

Клаус разкритикува формираната, по негово мнение с поглед към Брюксел, пасивна миграционна политика на сегашното правителство на Бохуслав Соботка.

#бежанска криза #Вацлав Клаус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници