Борисов: Домусчиев забрави как се грижихме за неговото футболно хоби

Борисов: Домусчиев забрави как се грижихме за неговото футболно хоби
Източник: БГНЕС
A A+ A++ A

„Домусчиев забрави как се грижихме за неговото футболно хоби”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в авиобаза „Граф Игнатиево", видимо раздразнен от ултиматума на КРИБ с искане на оставка на вътрешния министър Румяна Бъчварова, ако не бъде разкрит убиецът на собственика на „Агресия” Александър Антов. 


Бизнесът в момента дава огромен шанс на криминалната престъпност да клати държавата, когато си пожелае. „По тази логика две убийства могат да свалят всяко правителство и министри”, каза Борисов. По думите му, добре е да се види примерът на Франция след атентатите, където хората са се обединили, вместо да искат оставки на министри след случилото се.

„Повече от всеки съжалявам, когато има убийство”, каза Борисов. По думите му, това го има във всички държави по света, не е нещо, което се случва само в България. „Аз бих препоръчал на бизнесмените да не ми дават съвети от Тайланд и от дългите им почивки, защото там се отделят от действителността”, каза премиерът.

Според него, бизнесът трябваше да каже, когато месеци наред у нас се сваля ръстът на сивата икономика, когато има близо 3 милиарда лева повече от контрабанда, което помага на родните производители, когато горивата паднаха драстично. „Този бизнес ни плашеше, че с по 30-40% ще се вдигне хлябът и месата, ако се вдигнат горивата. А сега, когато паднаха горивата, защо не свалиха цените”, каза Борисов.

Нека първо си изкарат отпуската в Тайланд и като се върнат ще говорим. Да не ми дават акъл от Тайланд и от дългите им почивки, каза още Борисов и добави, че има кой да разследва убийствата. "За всички знакови убийства се знае кой ги е извършил, но няма събрани достатъчно доказателства, годни за пред съда, заяви премиерът.

Борисов изрично подчерта, че повече го интересува кой е пребил старците от с. Голям Чердак, Пловдивско и нареди до утре на обяд побойниците да бъдат разкрити, задържани и обвинени.

Няма да играя с ДПС, каза Борисов и увери, че никога не е играл с ДПС. „Каква е тази руска мина, която е настъпил Местан”, попита той и заяви, че в България в момента никой не защитава руските интереси.

Според министър-председателя „всички медии са на олигарси. Единствените опозиционни медии са БНТ и БНР. Всеки олигарх си е направил я вестник, я телевизия, я сайт”, каза Борисов и подчерта, че „си пише вътре, каквото си иска”.

#КРИБ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници