Пакетите GLOBUL Call Abroad дават още минути за международни разговори

Пакетите GLOBUL Call Abroad дават още минути за международни разговори
A A+ A++ A

За пръв път GLOBUL представя допълнителни пакети за разговори към всички мобилни и фиксирани мрежи в Европа, САЩ, Канада, Русия и още държави, включени в международни зони 1 и 2. С пакетите GLOBUL Call Abroad клиентите на всяка абонаментна програма на оператора могат да добавят 25 или 50 минути на месец за международни разговори към Зона 1 и Зона 2 срещу месечна такса от съответно 7,90 или 14,90 лв. Допълнителният пакет GLOBUL Call Europe пък предлага 100 минути за разговори с номера от международна Зона 1 за 5,90 лв. на месец.

На свой ред пакетите GLOBUL Call Unlimited с включени неограничени гласови и видеоразговори, SMS и MMS към един, два или три номера от мобилната мрежа на GLOBUL вече се предлагат срещу по-ниски месечни такси от 3,90 лв., 4,90 лв. или 5,90 лв. Новото попълнение в групата е GLOBUL Call Unlimited 5 и включва неограничено потребление към пет мобилни номера от мрежата на оператора на цена от 7,90 лв. на месец. За добавяне на минути за национални разговори към абонаментната програма са обновените пакети GLOBUL Call National. Те включват 30 и 60 минути за разговори към всички национални мрежи на цени от 5,90 и 9,90 лв. на месец. Абонатите, които изберат най-големия сред пакетите, ще разполагат с 250 допълнителни минути на месец за национални разговори срещу месечна такса от 25,90 лв.

Всички допълнителни пакети са валидни за нови и настоящи частни клиенти на абонаментните програми на GLOBUL. Активират се чрез изпращане на безплатен SMS с кода за активация на избрания пакет до кратък номер 1414, в магазин от търговската мрежа на GLOBUL или чрез интернет портала MyGLOBUL. Могат да бъдат активирани или деактивирани по всяко време.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници