17-годишният наръган с нож бил от ЦСКА, нападателят му - от “Левски”

17-годишният наръган с нож бил от ЦСКА, нападателят му - от “Левски”
A A+ A++ A

На банална развръзка се натъкнаха криминалистите, след като разпитаха заловеното днес 14-годишно момче, който наръга 17-годишен младеж снощи на автобусна спирка близо до 31-о училище в София. Оказа се, че нападателят е от "Левски", а нападнатият бил с шалче на ЦСКА.

Скарването станало спонтанно при разминаването на младежите, репликите били от рода на “Свиня” и “В група”, разказаха криминалисти, цитирани от "24 часа". 

Единадесетокласникът Марио Идризов надделявал при схватката, затова 14-годишния Иван Георгиев извадил нож, тип пеперудка, и го пробол в крака. Избягал, но след няколко часа полицията го заловила.

Марио Идризов е в “Пирогов” без опасност за живота. Има прорезна рана на лявото бедро, оказана му е медицинска помощ, казаха от болницата. Младежът играе като защитник за отбора на “БМ спорт 09”. Той се състезава в Зоналното първенство “София-Юг”. През есента централният защитник е записал 15 мача с 1129 изиграни минути.

Очаква се травмата му да го извади от терените за около месец. 

14-годишният е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Той ще бъде поставен под надзор на специалист от Детска педагогическа стая. Назначена е и психиатрична експертиза, която да провери състоянието на момчето. До този момент то не е имало подобни прояви.

#нож #автобусна спирка #"Левски" #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници