Кобрата: Бих дал живота си за България

Кобрата: Бих дал живота си за България
A A+ A++ A

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев говори тази сутрин в предаването на Нова Телевизия "Събуди се", като говори по различни въпроси.

Кобрата в момента е на лагер в Белмекен заедно със световните шампиони Джак Кулкай и Артур Абрахам, а пред камерата на телевизията говори за връщането на казармата, политическата ситуация в България, както и какво би се случило при една евентуална война с участието на родината ни.

„При така стеклите се обстоятелства, не е лошо да има кратка военна служба. Има много хора, които нямат понятие от повечето неща. За съжаление. Така са просто възпитавани. Смятам, че не е лошо. Но по-важното е, че ако има война, аз ще съм един от хората, които са най-напред. Дори нещо да се случи с мен, за мен ще е чест да дам живота си за България“.

„Не искам да влизам в детайли, но много от нещата в държавата не функционират. Хората ги мързи, на повечето места си пият кафе, пушат си цигарки и това е. Никой не си дава зор, всички ги мързи и викат защо така. Един народ без ясни и точни правила, без закони няма как. Ако ги няма тези неща, ние сме просто едно племе", продължи Пулев.

Какви теми коментира още звездата на българския бокс Кубрат Пулев може да прочетете в Sporta.bg

#Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници