Рушен Реза: Почти всички структури на ДПС искат Ахмед Доган да поеме оперативното управление на партията

Рушен Реза: Почти всички структури на ДПС искат Ахмед Доган да поеме оперативното управление на партията
БГНЕС
A A+ A++ A


Промяна в управлението на партията ДПС може да има едва след националната конференция. Засега повечето структури обаче искали за оперативен лидер Ахмед Доган. Това каза в Русе бе съпредседателят на партията Рушен Реза на започналата днес областната конференция на ДПС.

„Този триумвират ще продължи до 24 април, до националната конференция. Тогава затова правим националната конференция, за да кажем какво ще стане. Нека да чуем делегатите от цялата страна. Засега почти всички структури застават зад нашия неоспорим лидер Ахмед Доган, но на конференцията ще видим. Желанието ни е да той наистина да поеме отново оперативното управление на партията, но все пак той се оттегли и като почетен лидер и ето виждате когато трябва се намесва оперативно. Той е гарантът, че ние няма да изменим на нашата кауза, че партията ще се развива в правилната посока, най-вече и от гледна точка на националната сигурност и на спокойствието на гражданите на България“ , коментира Реза.

По отношение на други спрягани имена , които биха могли да бъдат издигнати, той коментира, че ДПС няма план Б. Лидерът на партията, който ще бъде избран от делегатите на конференцията на 24 април, трябва „да се е доказал вътре в партията, човек, който не е изменял на партията, който ще държи на нашите идеали, на нашите цели, на нашата кауза”, подчерта съпредседателят. Ние сме много голяма организация . Имаме към 70 000 членове. Аз съм сигурен, че има вътре такива хора в структурата, но все пак, пак казвам да оставим тези 1000 делегати да си свършат работата.“ заяви Реза. На провелата се по-рано през днешния ден областна конференция в Разград, партийните структури също са застанали зад името на Ахмед Доган.


#ДПС #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници