Феновете на ЦСКА преди мача с Берое: Да превземем Стара Загора!

Феновете на ЦСКА преди мача с Берое: Да превземем Стара Загора!
A A+ A++ A

Организираните фенове на ЦСКА се оплакаха публично от крайно недостатъчната бройка билети, които от Берое са им предоставили за първия полуфинален двубой от турнира за Купата на България в Стара Загора.

1200 билета са били първоначално осигурени за феновете на ЦСКА, а след като са били разпределени за часове, от домакините са отпуснали още 600. И те обаче ще се окажат по-малко от необходимото за зажаднелите за сериозен мач този сезон привърженици на „армейците“.

Затова от Сектор „Г“ призоваха своите сподвижници да си купуват билети от касите на стадиона и след това да се придвижват по-близо до гостуващата агитка.

"Армейци,

Ръководството на футболен клуб Берое ни предостави изключително малък брой билети за предстоящата среща в Стара Загора в сряда от 19:15 часа.

1200 бр. билета бяха предоставени на организираните фен клубове от София и страната, които бяха разпределени за часове. В деня на мача ще бъдат пуснати още 600 бр. билети на касата зад гостуващия сектор, предназначени за всички фенове на ЦСКА, които ще пътуват за мача, което е крайно недостатъчна бройка.

Затова Ви призоваваме да се сдобиете с билети за други сектори от касите на ст.”Берое”, които ще работят само в деня на мача и отварят в 10 часа. Никой няма право да спре нормален гражданин да закупи 5 бр. билети и след това без отличителни знаци по себе си да влезе в определения сектор. Приканваме Ви, да си вземете билети и с тях да влезете през входа на Сектор "В", където има и каса (виж вход №1 на схемата), и след това да се отправите наляво, към седалките, които са точно под „клетката за гости”.

Колкото и да се опитват да ни спрат, това няма как да стане!
В сряда, Стара Загора ще се сблъска с „червено-белия гигант”, който пристига под „Аязмото”!

ВСИЧКИ В СТАРА ЗАГОРА!
ДА ПРЕВЗЕМЕМ СТАДИОНА!"

#ЦСКА #Берое #Купа на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино