ЦСКА с нов разгром във В група, но и доста допуснати голове

ЦСКА с нов разгром във В група, но и доста допуснати голове
БГНЕС
A A+ A++ A

За първи път през сезона в Югозападната В група ЦСКА допусна „цели“ две попадения в рамките на един-единствен мач, но това не попречи на „армейците“ да постигнат 25-та поредна убедителна победа в третата ни дивизия.

Възпитаниците на Христо Янев сразиха с 5:2 гостуващия Рилски спортист, който се представи най-доблестно от отборите, идващи на „Българска армия“ и създаде достатъчно голови положения, за да отбележи дори повече попадения.

Янев даде почивка на голяма част от титулярите си и заложи на цели шестима юноши, предвид предстоящия полуфинал за Купата на България срещу Берое. Николай Цветков, Божидар Чорбаджийски, Йордан Йорданов, Момчил Цветанов и Преслав Йорданов не се включиха в мача.

Самир Аясс откри резултата в осмата минута с глава след асистенция на Борис Галчев, а 120 секунди по-късно Ангел Грънчов с прекрасен шут от малък ъгъл покачи на 2:0. Третото попадение за „армейците“ реализира Павел Головодов в 21-ата минута, а в 37-ата Мариян Ловков с красиво изпълнение успя да намали на 3:1.

Борис Галчев с нов чудесен изстрел вкара за 4:1 в 57-ата, а от дузпа капитанът на Рилецо Васил Киров отбеляза за първи път втори гол в мрежата на ЦСКА в един мач. Само няколко секунди по-късно Александър Александров с поредния гол от висока класа фиксира крайното 5:2.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници