Новите абонати на VIVACOM с безплатни разговори с любим номер

Новите абонати на VIVACOM с безплатни разговори с любим номер
A A+ A++ A

Всички нови или желаещи да пренесат номера си клиенти в мобилната мрежа на VIVACOM ще получат безплатни неограничени разговори с един избран номер за целия срок на договора. Това става с една от всички добавки - +Group1, които телекомът предлага като възможности за персонализиране на основния мобилен план на потребителя. Специалната оферта е валидна до края на май.

В допълнение, новите клиенти на телекома могат да тестват безплатно и някои от най-популярните екстри на телекома за период от един или три месеца в зависимост от продължителността на договора на основната им тарифа. Пробният срок позволява на клиента да ползва без допълнителни разходи и ангажименти добавката +DATA Unlimited, която осигурява неограничен мобилен интернет до 1500 MB на максимална скорост, +Group за безплатни разговори с до пет номера и +SMS и +VIVA за изпращане на текстови съобщения и разговори в мрежата на оператора на цена от 1 стотинка.

Посочените пакети ще могат да се заявяват на принципа "опитваш и купуваш" от 3 май до 30 юни 2012 г. Ако са доволни от предоставената им услуга, потребителите ще могат да продължат да я използват толкова дълго, колкото сами преценят. Ако не харесат параметрите й, ще могат да се откажат от нея на кратък номер 123 без никакви дължими суми.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите