Аз съм обещал, че ще произведем тези кораби и съм убеден, че след това ще имаме и пазар на тези фрегати, заяви Бойко Борисов

Аз съм обещал, че ще произведем тези кораби и съм убеден, че след това ще имаме и пазар на тези фрегати, заяви Бойко Борисов
A A+ A++ A

"Аз съм обещал, че ще произведем тези кораби и съм убеден, че след това ще имаме и пазар на тези фрегати", това заяви премиерът Бойко Борисов, по повод изявлението му, че два кораба за 800 млн. лв. ще бъдат построени в български корабостроителници.

"Ето тук са колегите, които бяха преди година и половина с мен във Висше военноморско училище „Никола Вапцаров“. Трябва да ви кажа, че бях изумен какви изключителни научни работници работят там и колко авангардни технологии и разработки са направили. Впечатляващо нещо! Тогава им обещах, че съберем ли повече пари, веднага ще инвестираме ние да си произведем две фрегати по техните модели, които предлагат“, заяви премиерът.

"За което сме обещали сме заделили парите. На три вноски за три години ще строим, това са и работни места. Аз съм убеден от това, което видях- прототипите, че след това ще имаме и пазар на такива фрегати, да купуват от България имам предвид. Аз съм им обещал, ние ще заделим към 800 млн. лева и ще произведем тези кораби, които са измислени и готови да се строят от тези адмирали и офицери от армията“, каза още Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #кораб #премиер #пазар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници