Феновете на ЦСКА протестираха мирно пред БФС

Феновете на ЦСКА протестираха мирно пред БФС
A A+ A++ A

Феновете на ЦСКА прекратиха планирания едночасов мирен протест в района на столичния „Орлов мост“ и пред сградата на БФС. Първоначално около 500 души се събраха в планирания час 16:00, но постепенно все повече и повече прииждаха, за да се насочат първо към футболната централа на улица „Иван Асен Втори“.

Пред сградата на БФС бяха паркирани патрулки и коли на жандармерията, за да предотвратят безредици, но за такива изобщо не можеше да се говори. Феновете изразяваха недоволството си от Борислав Михайлов единствено чрез скандирания и не се стигаше до никакви безредици, като и случайните минувачи преминаваха без никакви трудности.

В 17:10 полицията спря движението по бул. Цариградско шосе, като униформените възпрепятстваха и придвижването на масата хора към Народното събрание. Поради този факт основно втората част на протеста се съсредоточи около Орлов мост и около час след спирането на движението то бе възстановено навсякъде, а около 3-те хиляди фенове на ЦСКА се насочиха към езерото „Ариана“ и други части на Борисовата градина.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници