ЦСКА отново наказа Берое и е на финал за купата!

ЦСКА отново наказа Берое и е на финал за купата!
A A+ A++ A

ЦСКА за пореден път се подигра с текущата йерархия на българския футбол и отново затапи всички възможни тези за това дали и трябва да се намира в третото ниво на този спорт в България.

Подробности и видео за мача ЦСКА - Берое вижте в Sporta.bg

Пред 18 хиляди зрители на препълнената „Българска армия“ изцяло българският отбор на ЦСКА – без големи звезди и скъпоплатени чужденци – срази за втори път Берое с 2:0 и по повече от категоричен начин елиминира един от факторите в родния елит, за да се класира безапелационно за финала в турнира за Купата на България.

Който си е мислел, че победата в Стара Загора с 2:0 е случайност, е останал с пръст в уста в третата минута, когато Преслав Йорданов взриви за първи пъти трибуните на стадиона с феноменално изпълнение за 1:0.

В 42-ата пък Станислав Маламов отново направи за смях национала Атанас Зехиров – както се случи и в първия мач – за да предостави асистенция с центриране за второто попадение, дело по ефектен начин на Николай Цветков.

Така ЦСКА с общ резултат 4:0 доказа, че дори със знайни и незнайни български играчи може не само да се противопоставя на т.нар. „традиционно силни елитни отбори“, но и да ги надиграе категорично във всеки един параграф.

Червената публика пък демонстрира нагледно, че в момента в България нама друг отбор, който да може да предизвика подобен интерес, дори когато нагледно се намира в миманса на родната футболна йерархия.

 

#ЦСКА #Берое #Купа на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници