Няма следи от насилие по тялото на Принс, полицията изключва самоубийство

Няма следи от насилие по тялото на Принс, полицията изключва самоубийство
БГНЕС
A A+ A++ A

Няма следи от насилие по тялото на починалия вчера американски певец Принс. Полицейските власти изключват възможността за самоубийство. Това заяви техен представител, цитиран от АФП.

Днес беше извършена аутопсия на тялото на звездата. Принс беше открит мъртъв в асансьор в комплекса му „Прейсли парк”, като седмица преди това беше приет по спешност, а в последствие изписан от болницата. „Няма причина да смятаме, че става въпрос за самоубийство”, заяви Джим Олсън, шериф на окръг Карвър. „Въпреки това разследването е на ранна фаза и продължава”, допълни той, като уточни също, че по тялото няма следи от насилие.

По думите на Олсен, в момента на смъртта си 57-годишният певец е бил сам в „Прейсли парк”. Комплексът включва жилищните пространства и собственото студио на певеца, който е родом от намиращия се в близост Минеаполис. Според някои непотвърдени информации причината за смъртта му е приемане на свръхдоза болкоуспокояващи миналата седмица.

Шериф Олсен отказа да коментира слуховете, че певеца е приемал базираното на опиум медицинско средство „Перкоцет”. Предварителните резултати от аутопсията ще отнемат дни, а пълната токсилогична проверка седмици, стана ясно по-рано днес. Същевременно феновете на Принс днес не спряха да отдават почитта си, както покрай „Прейсли парк”, така и в целия свят.

#Принс #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници