Максим Бехар: България прави супербизнес

Максим Бехар: България прави супербизнес
A A+ A++ A

Бизнесът и държавата е крайно време да се събудят и да започнат да работят заедно, така че, когато излезем извън границите на България и споменем името на държавата, те да кажат – това е България, в която се прави супербизнес.

Това заяви Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communication Group, по телевизия „България он ер“ в четвъртък.

Бехар е един от съорганизаторите на конференцията Bulgaria: Business Up, чиято цел е привличане на чуждестранни инвестиции в България и която ще се проведе днес, 11 май, в София.

Според него плюсовете на България са добрата данъчна политика и доброто отношение на българския бизнес към външните инвеститори.

Важно е между правителството и инвеститорите да има добър разговор, подчерта той.

По думите му бизнесът може да върви нагоре единствено когато правителството и инвеститорите спрат да се оплакват и започнат много прагматично да работят.

Ако бизнесът знае по-добре визията на правителството и правителството знае по-добре идеите на бизнеса, вероятността за скок нагоре е много по-голяма, каза още Максим Бехар.

По време на днешната конференция ще бъдат дискутирани стимулите на правителството за чуждестранните инвеститори в страната, стратегиите за представяне на България като инвестиционна дестинация, както и успешните проекти и неизползваните възможности в секторите енергетика, промишленост и услуги.

Форумът ще открие министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

#енергетиката и туризма #министър на икономиката #Делян Добрев #София #България #Bulgaria: Business Up #бизнес #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници