Тръмп обяви предизборното си послание: Американизъм, не глобализъм

Тръмп обяви предизборното си послание: Американизъм, не глобализъм
БГНЕС
A A+ A++ A

Американизмът ще бъде в основата на предизборната платформа на Републиканската партия. Това заяви кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп в края на националния конгрес на партията в Кливланд, щата Охайо.

„Разликата между нашия план и този на опонентите ни, е че ще поставим Америка на първо място. Нашето кредо ще бъде: американизъм, не глобализъм“, обясни Тръмп, след като официално прие да се кандидатира на за президент от Демократическата партия. Той обеща да възстанови закона и реда в страната.

Тръмп обвини президента Барак Обама и бившия държавен секретар Хилъри Клинтън в провал на външната политика на САЩ. „Америка днес е много по-несигурна, а мирът е много по-нестабилен отколкото преди Обама да реши да възложи на Хилъри Клинтън да води американската външна политика“, заяви той.

Доналд Тръмп обеща да спре миграцията от страни, спонсориращи тероризъм, и повтори готовността си да издигне стена по южната граница с Мексико, за да спре нелегалното прехвърляне на хора и наркотици.

#Републиканската партия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници