Гърци оцеляха като по чудо, след като излетяха от АМ "Струма" край Дупница

Гърци оцеляха като по чудо, след като излетяха от АМ "Струма" край Дупница
A A+ A++ A

Лек автомобил опел с гръцка регистрация излетя тази сутрин от АМ "Струма" край Дупница, по чудо няма пострадали при невероятната каскада.

Към 7 ч. тази сутрин е подаден сигнал за катастрофа на автомагистрала „Струма” край Благоевград при отклонението за Дупница с трима пострадали. На място поради сгрешена локация е изпратен екип на ЦСМП-Благоевград. Впоследствие е уточнено, че катастрофата е в района на град Дупница, благоевградската линейка е върната, към местопроизшествието е изпратена спешен медицински екип от ЦСМП-Дупница.

На около километър преди изхода от магистралата за Дупница, Бобов дол и Кюстендил, опелът по неизвестни засега причини се отклонява надясно на плавна лява крива. Автомобилът влиза в канавката, движи се по нея като по улей 15-на метра, минава отдясно на започващата там мантинела, след което наклонен като потъващ кораб преминава още 20-на метра по 45-гадусовия наклон на насипа, започва да се преобръща през таван няколко пъти и след още 50-на метра спира до оградата на автомагистралата.

На място пристигна специализиран автомобил на пожарната за аварийно-спасителни дейности. Те обърнаха отново колата на колела. За щастие пътуващите в него семейство гърци с момиче са без наранявания. Отказали са медицинска помощ.

Причините за пътно-транспортното произшествие се изясняват. Гръцкият автомобил или е засечен, или водачът му е загубил контрол заради отвличане на вниманието, възможно е и заспиване на волана. /БГНЕС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници