Очаква ли ни слънчево време за предстоящите празнични дни?

Очаква ли ни слънчево време за предстоящите празнични дни?
A A+ A++ A
 

 

Предстоят четири почивни дни, а най-хубавото е, че поне до 6 септември прогнозата обещава лятно време, пише Нова телевизия.

Първият от почивните дни ще е предимно слънчев. От време на време ще се появяват и облаци. Ще духа слаб в източните райони до умерен североизточен вятър. Ще е топло с  температури между 26° и 31°.

За всички, които са избрали морето за почивните дни новините също са добри. Времето ще е идеално за плаж - предимно слънчево с до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 25-27 градуса, а на морската вода около 25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Приятно за разходка и туризъм ще е в планините. Ще бъде слънчево с повече облаци над западните райони, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър.

На 4 и 5 септември слънцето отново ще е с нас. Няма да липсват и облаци, като вероятността от тях да вали е малка. Ще се затопли.

На 6-ти ще е по-ветровито, по-облачно и главно в Западна България ще има и валежи, на места с гръмотевици. Температурите в по-голямата част от страната ще се понижат. По-топло ще е на югоизток.

 

#до 6 септември

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите