Двубоят Левски-Черно море ще се играе в Русе. Тестват "Булстрад Арена"

Двубоят Левски-Черно море ще се играе в Русе. Тестват "Булстрад Арена"
Източник: BGLion.com
A A+ A++ A

 

Срещата от волейболната лига между отборите на Левски и Черно море ще се играе на 13 ноември в Русе, съобщи главният секретар на волейболната федерация Владимир Николов, предаде БГНЕС.

Според Николов това ще бъде своеобразен тест за възможностите на зала „Булстрад Арена“ да приеме част от домакинските мачове на Световното първенство през 2018 г. „Булстрад Арена“ е една прекрасна зала, но така или иначе това е решение, което трябва да се вземе от Управителен съвет на БФВ. Аз лично съм оптимист за това, че в Русе ще има мачове от Световното първенство, но все още има известен период от време, който трябва да мине. Екипът на залата ще бъде поставен на тест, който аз съм убеден, че те ще издържат“, сподели Николов.

Той коментира още, че лично за себе си е поставил срок до края на годината да бъдат определени залите за Световното, за да може да започне активна подготовка по организацията и намирането на спонсори. Според Николов не е задължително да са четири. „Могат да бъдат и три зали, но ние трябва да сме сигурни, че организацията ще бъде перфектна, за да се представим на ниво“, обясни той.

Освен „Арена Армеец“ в София за домакинство се борят Варна, Пловдив, Русе и Бургас. В Бургас обаче ситуацията е малко по-сложна, тъй като залата още не е готова.

#Владимир Николов #Булстрад Арена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници